اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

روحانی: ضرورت استفاده از منابع ارزی برای تسریع واکسیناسیون عمومی

رئیس جمهور گفت: با آزادسازی منابع ارزی کشور که غیرقانونی بلوکه شده است، شاهد به ثمر نشستن مقاومت ملت ایران در برابر جنگ اقتصادی خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 29
کد خبر: ۹۳۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  دویست و سی و هفتمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز سه شنبه به ریاست رئیس جمهور برگزار شد، در ابتدای این جلسه سازمان برنامه و بودجه گزارشی از تامین و پرداخت خرید تضمینی کالاهای اساسی مردم ارایه کرد.

 

براساس این گزارش خرید گندم تولید داخلی، انجام و تاکنون بیش از 90درصد مطالبات گندم کاران پرداخت شده است و براساس برنامه ریزی های انجام گرفته مطالبات باقی مانده کشاورزان نیز تا پایان ماه تسویه خواهد شد همچنین تلاش شده است علاوه بر تامین کافی ذخایر، در مسیر تامین نیازهای آینده بگونه ای برنامه ریزی و اقدام شود که در ادامه کار در دولت آینده نیز هیچ گونه مشکلی وجود نداشته باشد.

 

روحانی گفت: عوارض اقتصادی ناشی از محدودیت های پاندمی کرونا موجب افزایش قیمت های جهانی در تمامی کالاها به ویژه کالاهای اساسی شده است و از سوی دیگر خشکسالی هم تولید برخی محصولات را کاهش داده است از این روی دولت با برآورد واقع بینانه، پیش بینی های لازم را انجام داده و با وجود همه مشکلات بویژه دو مانع بزرگ کرونا و جنگ اقتصادی ، اجازه نخواهد داد، دولت سیزدهم در آغاز فعالیت خود با مشکلی در زمینه تامین کالاهای اساسی روبرو شود.

 

همچنین در این جلسه پیرو مباحث مطرح شده درخصوص تامین کالاهای اساسی، بانک مرکزی گزارش مدیریت بهینه منابع ارزی و تامین کالاهای اساسی مورد نیاز را ارائه کرد.

 

روحانی با بیان اینکه با مقاومت مردم امروز شاهد طلیعه های امید بخش شکست جنگ اقتصادی دشمن و لغو تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران هستیم، گفت: با آزادسازی منابع ارزی کشور که به ناحق و غیرقانونی در کشورهای مختلف بلوکه شده است، ان شا الله شاهد به ثمر نشستن مقاومت ملت ایران در برابر جنگ اقتصادی و اعتراف دشمن به ناکارآمدی تحریم ها خواهیم بود.

 

رئیس جمهور افزود: نحوه هزینه منابع ارزی آزاد شده می‌بایست بگونه ای برنامه ریزی شود که بر سرعت و سهولت جریان تامین کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید داخلی کشور افزوده شود و مناسبات بانکی بین‌المللی در مسیر رونق تولید کشور تقویت گردد.

 

روحانی همچنین استفاده از منابع ارزی برای تسریع واکسیناسیون عمومی چه از طریق تولید داخل و چه از طریق واردات واکسن را با توجه به اهمیت واکسیناسیون همه افراد جامعه در سریع ترین زمان ممکن مورد تاکید قرار داد./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار